Spreken

Publieke lezingen 

De meeste lezingen die ik geef zijn voor een specifiek publiek. Af en toe is er een webinar of lezing voor een open publiek. Die plaats ik dan hier.

JAAR 2024

  • dinsdag 20 februari 2024 – Digitale Life Talk Colruytgroup Academy – ‘Overleef de schooljaren van je kind‘. Volg deze Life Talk en begeleid je kind zelfzeker van kleuterklas tot middelbaar. Tijdens deze Talk is het mogelijk om via de chat live vragen te stellen.

Waar kan ik een presentatie terugvinden van een lezing die ik bijwoonde?

Meestal krijgt de organisatie een pdf van de presentatie die ik gaf na mijn lezing.

Ik deel ook regelmatig presentaties op Slideshare.

Boeken voor een lezing
De voorbije jaren sprak ik in binnen- en buitenland oa voor verschillende scholen van primair tot hoger onderwijs, voor ouderavonden, bedrijven en banken. Enkele dierbare herinneringen heb ik aan onder ander de Gouden Apenstaart uitreiking 2011, mijn lezing op ResearchED Washington in 2016, mijn lezing op het Telegraph Festival of Education in Wellington en mijn lezing voor de EU in de zaal van 500 in Firenze, Italië. Een van de mooiste ervaringen was een lezing over pedagogiek samen met Peter Heerschop in Groningen. In 2011 won ik de prijs voor beste lezing over onderwijs op Noordhoff Kunst van het inspireren.

Omdat ik nog steeds les geef en onderzoek doe, kan je me enkel voor een lezing boeken via de volgende boekingskantoren:

Boeken voor een muzikale theatervoorstelling?

Sinds kort doe ik ook samen met Melissa en Danny van Blue and Broke, een heuse muzikale theatervoorstelling gebaseerd op de twee eerste mytheboeken.

Boekingen:

Met onder andere deze song over Jean-Jacques Rousseau:

Een gedachte over “Spreken

  1. Pingback: Deze blog en X, Y of Einstein « Bluemusic: de homepage van Pedro De Bruyckere

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.